Високата талия – хит в последните няколко сезона

Така популярната висока талия през деветдесетте убедително се завърна по модните подиуми и улиците и в последните няколко години. Особено актуални са пролетните и летни дънки, поли и панталони с висока талия, като разнообразие от такива модели се наблюдава и в българските онлайн магазини за облекло. Дрехите с висока талия са особено подходящи за дами с добре оформени ханш и задни части, подчертавайки ги именно тези аспекти от тялото. Разбира се, за да бъде аутфитът естетичен, е хубаво да се спазват някои простички правила. Най-вече трябва да се уверите, че тялото ви е подходящо за модели с висока талия и ефектът няма да е обратен. Ако не сте сигурни, винаги можете да поискате съвет от консултантите в електронните магазини за мода.

В последните няколко лета най-актуални са панталоните с висока талия от дънков материал и деним. Именно поради тази причина в е-бутиците е пълно с подобни дънки и други видове къси и дълги панталони, като в някои дори е обособена и специална такава категория.Тези модели се комбинират идеално с разкроени и свободни тениски и потници. Ако сте фенове на дългите панталони, се ориентирайте към модели с по-широки крачоли и стегната горна част. Тесните крачоли и високата талия като цяло не си подхождат, а и вероятно трудно ще откриете много такива модели в интернет. Не забравяйте да обуете високите си токчета, докато сте с такъв тоалет. Можете дори да потърсите интересни комбинации онлайн между модели с висока талия и обувки с висок ток.

Късите панталонки също са страшно модерни и секси през лятото. Това са и най-пазаруваните по интернет дамски модели в последните няколко сезона. Изключителен сексапил излъчват най-късите панталони, комбинирани с блузка или ризка  с гол пъп. Други приложими за съчетания варианти според онлайн търговците са топове с гол гръб, декорирани с връзки и други интересни елементи. Модните тенденции в момента наблягат върху къси панталони с висока талия и горни дрехи в приятни земни цветове като, например, кафяв и зелен.

Все повече се търсят в е-бутиците и поли с висока талия. Това със сигурност е по-женствената алтернатива на панталона, която освен всичко друго е и перфектна за аутфита ви в офиса. Полите с висока талия са силно вталени и са дълги до коленете. Ходенето с тях е по-трудно, затова е важно да внимавате с поводите, поради които ще обличате такива модели. Разнообразни са комбинациите, които можем да правим с къса пола с висока талия, като най-харесвани са потниците и блузите поло.

Ако търсите подобни модели, посетете https://evizabg.com/ – ще откриете всичко нужно!

 

Pin It
Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий