Традиционни подаръци за жена vs традиционни подаръци за мъж

Представме няколко интересни идеи, касаещи подарък за мъж, както и подарък за жена, както и размисли за процесът по подаряване.

Надяваме се, че статията ще Ви допадне и ще я споделите в социалните мрежи. Приятно четене …

Идея номер едно, която мигновено идва на ум на всеки –  традиционни подаръци за жена: цветя, бонбони, парфюм – всички в множествено число, докато  при мъжете комплект самобръсначка, който включва парфюм, крем за и след бръснене, както и тоалетна вода, одеколон и вратовръзка – са сред топ предпочитаните подаръци за подаряване.

Идея номер две – малки неща, както за нея, така и за него. Подаръци, носещи символика.

Една жена ще бъде зарадвана много повече, ако получи символичен малък подарък, например сувенир със зодиакален знак, отколкото нещо грамадно, като плюшен мечок.

Същото важи и за мъжете. Малък стилен ключодържател за колата е топ предложение, в сравнение с парфюм, който никога няма да ползва. Ако търсите подарък за имен ден на половинката, или за рожден ден – то ще откриете това, което търсите. Вижте третото ни предложение…

Предложение номер три – подаръци, съчетаващи приключения. Ски уикенд, почивка в планината, планински поход, скачане с въже, полет със самолет над Седемте рилски езера – чудесни решения, както за мъжът, така и за жената.

Този тип подаръци остават траен спомен, но излизат доста скъпо. Примерно посещение на Дубай е перфектно решение, ако и двамата сте си мечтали за такова, но все не е оставало време. Или пък посещение на Алпите. Рим, също не бива да бъде подценяван. Венеция – също? Идеи, много, желание и разбиране да има.

Съществуват още много други предложения за подаръци, например луксозни такива. Много изискани дами просто захвърлят, или отделят в някой рафт малките неща, търсейки грандиоцните такива. Под грандиозни подаръци попадат: луксозно возило, колие от скъпоценни камъни, пръстен, обеци, гривни, оригинална дамска чанта и т.н.

Няма как да не отчетем, че модата малко се измени и много мъже също получават луксозни и скъпи подаръци от половинката си. Основно правилото важи при връзката, в която дамата е значително по-голяма, но и по-заможна.

Трябва да отчетем някои интересни факти, касаещи двата пола и подаряването.

Социологически изследвания потвърждават, че жената прави подаръци на мъж средно три пъти повече. Може би, избирайки „подаръци“ по празниците, мъжете по този начин се опитват да се отплатят на жената с множество подаръци едновременно.

Въпросът остава отворен и се надяваме да предизвика интерес на някой друг към изследването. Но каквито и да са причините за такава разлика, най-важното е, че на празниците всички жени получават своите прекрасни подаръци, а мъжете – основния си ценен подарък, досещате се, нали?

Е, намираме се в месецът на жената, месец МАРТ, което означава, че трябва да обсипем дамите с подаръци, внимание, нежност, любов.

Бъдете креативни и подарявайте. С причина, без причина, подарявайте. Понеделник, вторник, събота, неделя – всеки ден, подарявайте.

Уикенд, делник – няма значение, правете подаръци. Ще се почувствате по-добре, докато търсите подарък, а когато удовлетворите половинката – и тя ще се получвства перфектно.

И сега, блог закачка… Какъв подарък направихте последно на Вашата половинка? Оставете мнение, като коментирате под тази публикация или пишете във фейсбук? Очакваме мнението Ви, тъй като то ще е интересно, както за нас, така и за останалите читатели на RojdenDen.net.

Важно уточнение. Настоящата статия представя идеи за подаръци за имен ден, за рожден ден, за Нова година, за Коледа, за Великден , както и за Осми март.

Очакваме и Вашето мнение…

Pin It
Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий