Професионално заснемане на детски рожден ден

Заснемането на детско тържество не е толкова лесно, колкото може да изглежда на пръв поглед. За да бъде успешна фотосесията с деца, е важно не само да се намери интересна идея, но и да се организира правилно празникът. Семейният фотограф Dzhunev Photography споделя интересни моменти и мигове от заснемането на детски тържества.


Детски рожден ден се заснема добре, когато е в заведение, или пък на открито, но когато интериорът го позволява.

Рожденият ден, отпразнуван в заведение позволява на родителите да станат активни участници в тържеството, а не да наблюдават действието, непрекъснато прелитайки между кухнята и трапезната маса. Разбира се, семейна фотосесия с деца в студиото също е добра идея, но в студиото същността на процеса е, че ще получите статични снимки, докато при празнуване в заведение – нещата са по-различни.

Участие на парти аниматори. Няма какво да се лъжем, когато има аниматори, детските рожденни дни стават весели за децата, което означава, че лицата им греят, а какво по-хубаво от това да заснемем детски усмивки на щастливи деца?

Конфеденциалност.

Да, приятели, ние не споделяме всяко събитие в социалните ни канали, не го правим, давайки си сметка, че губим от реклама, но искаме и държим да защитим правата на всеки участник, особено на дечицата.

И за финал, ето какви снимки споделяме в социалните мрежи…

Кадър от 50-годишен юбилей на рожденник, отпразнувал щастливото събитие. Вярно е, не е детски празник, но идеята е да видите, че много рядко, и само с декларация от родителите публикуваме празнични снимки с лица, в нашите медии и канали. За жалост не така действат някои колеги, но това си е тяхна работа.

Pin It
Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий