Пожелания за рожден ден, актуални за 2018 година

Предлагаме на Вашето внимание няколко ценни пожелания за рожден ден, които можете да изоплзвате.

 

Честит Рожден Ден! Желая ти добро настроение, голямо щастие, безкрайна любов, просперитет в семейството, кариерно развитие, добри приятели и, разбира се, здраве за теб и всеки, всеки който ти е скъп. Нека мечтите никога не те напускат и нека желанията да се превърнат в реалност!

Поздравления за рождения ти  ден! Желая ти винаги да бъдеш така радостен и забавен. Все така да гледаш положително на живота и да следваш целенасочено мечтите си. Да не се страхуваш от препятствия, а лесно да ги преодоляваш. Пожелавам ти още много пари, но без да се поддаваш на изкушенията им. Нека приятелите винаги ти се стичат на помощ, а враговете да стоят далеч от теб! Нека късметът винаги да те съпровожда в живота! Честит рожден ден и всичко най хубаво!

Честит Рожден Ден! С пожелание за много любов и щастие, както и  съдбата често да ти поднася приятни изненади. Нека животът ти да бъде интересен и богат, нека винаги със сила и замах да постигаш целите и мечтите си!

Честит рожден ден! Желая  ти само хубави неща, светлина, мир, усмивки и добро настроение. Нека те заобиколят всички лоши и негативни неща, нещастието да се превърне в обич и добри моменти, нека всеки ден бъде изпълнен с радост и щастие. И за финал, нека близките ти те дарят с много любов.

Pin It
Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий