Пожелания за мъж – оригинални и креативни послания

Ако Ваш приятел, близък, познат има рожден ден и искате да бъдете оригинални и креативни, а не просто да използвате поредното ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГОШО, например, то е време да погледнете пожеланията за рожден ден на мъж, предоставени любезно от Поднеси БГ. Достатъчно е да надникнете в пожелания за честит рожден ден на мъж и ще се уверите, че те са креативни, щури, а не просто клиширани.

Без значение е дали познаваме рожденникът от скоро, или е дългогодишен подарък, то оригинално послание на стената в Социалната мрежа, би впечатлило не само него, а и неговите познати. По този начин дори можете да впечатлите неговите приятелки и лесно да превърнете един пост в предимство при бъдеща свалка.

Трябва да отчетем, че онлайн съществуват десетки сайтове, предлагащи поздравителни адреси за всякакъв повод, но podnes.bg се отличава, тъй като посланията са щури и креативни, ненатрапчиви и доста ефективни.

Ето и примерно пожелание, което много се харесва на рожденници:

Тайфата ни те поздравява –

здраве и любов ти пожелава!

Нека винаги си в настроение

и да правиш всичко с вдъхновение!

Естествено, ако ще поздравявате Вашият ръководител, за целта ще трябва да е нещо малко по-обрано, стилно и не толкова дружелюбно. Може да споменете и думи като бизнес, успех, успешни сделки и така нататък, но се обръщаме към Вас с молба, да загърбите традиционното ЧНГ, ЧРД, ЧИД и други семпли.

Те вече дори не се броят за поздравления, тъй като са изхабени.

В обобщение на написаното до този момент, достатъчно е да отворите търсачка и да потърсите поздрави за даден случай, ще се уверите, че има креативни решения, т.е., не казваме, че трябва да сте поет или писател, а просто да отделите пет минутки и да намерите подходящ поздрав, с който да зарадвате празнуващия.

Нещо повече, започнете с Podnesi.bg, а можете да продължите и с търсачките.

Pin It
Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий