Модените тенденции през 2018 година

Светът на модата е непостоянен и изменчив и модните почитателки винаги опитват да са в крак с него, като следят най-новите тенденции и изборите на дизайнерите. Последните пък постоянно опитват да измислят нещо ново, екстравагантно и стилно, като все пак част от колекциите им са посветени на традиционния стил. Новият моден сезон ще ни зарадва с превъзходни дамски облекла, които са чаровни и иновативни.

Сред водещите теми по подиума е спортната. Тя прави анцузите модерни и актуални, което означава, че вече спокойно можете да носите любимото си спортно долнище с високи токчета, без да се притеснявате, че това не е модерно.

Ватираните пухени якета също са тенденция, която не бива да пропускаме, понеже те са не само модерни, но също така носят удобство, комфорт и топлина.

Сред трендовете на последните сезони фигурира цветната кожа с косъм. Присъстват също така и перата от птици. Тези детайли са значителна част от колекциите на дизайнерите.

Денимът отново идва на мода и си връща преимуществото при материите. Можете да извадите любимото си дънково яке и да обуете дънките, като така ще създадете модерна и стилна визия, която ще блести с чар.

Червеното е един от водещите цветове, заедно със сребристото. Тези два нюанса са на челните места и ще са изключително популярни. При тях може да се нареди също и тюркоазеното, който е летен и жизнерадостен цвят. Етно мотивите са сред най-предпочитаните принтове, както и карето, точките, и зимните цветя.

Гащеризоните са тенденция, която не винаги присъства по подиумите, но днес излиза на мода отново и ви предоставя страхотна вероятност да създадете елегантна, предизвикателна и чаровна визия.

Късите панталони са друг елемент от облеклото, който присъства сред модните тенденции за следващия сезон. От тях предпочитани, що се отнася до модата, са тези с дължина до средата на бедрото.

Но дългите панталони също не липсват и то най-вече тези със широки крачоли. Най-класическият тип тук са изработените от лен панталони със широки крачоли. Но също така можете да подберете и по-ефирна материя, която ще е по-практична за лятото. При тях крачолите са по цялата дължина на крака. Тези модели са елегантни, стилни, а също така и удобни. Отлична комбинация към тях би била някои подходяща блуза.

Освен това по подиумите виждаме, че силно присъствие има от страна на полите тип “молив”. Тези модели се шият и в бизнес стил, и в по-ежедневен стил. При тях, освен че са модерни, друго чудесно качество е, че отлично се комбинират и с ниски обувки, и с токчета.

Pin It
Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий